Warning: Use of undefined constant lang - assumed 'lang' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/r67627evkb/kiga.ro/includes/menu.inc on line 2

Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/r67627evkb/kiga.ro/includes/pagina.inc on line 2

Servicii de trasport

Grãdiniþa Lutherana Germanã "Martin Luther", în cadrul departamentului transport, utilizeazã trei microbuze moderne marcã VW Transporter. Acestea au capacitatea de 8 + 1 locuri . 
Serviciul transport este oferit în limita locurilor disponibile . 
Siguranþa copiilor este foarte importantã pentru noi . 
ªoferii au fost atent selectaþi ºi sunt foarte bine pregãtiþi pentru activitatea pe care o desfaºoarã.
Departamentul de transport a primit de-a lungul activitatii ce o desfaºoarã un feed-back pozitiv atât de la pãrinþi cat si de la copii.

Tarifele actuale sunt calculate în funcþie de distanþã, în linie dreaptã de la grãdiniþã pânã la domiciliul copilului.

Acestea sunt :
-zona 1) 150-300 ron
-zona 2) 250-500 ron
-zona 3) 350-700 ron
-zona 4) 450-900 ron

 


 Microbuzele pot fi închiriate pentru diferite deplasãri, în weekend sau în vacanþele ºcolare, doar cu ºofer, la urmãtoarele  tarife :
-transport in localitate 3 Ron / Km
-transport in afara localitãþii 2,5 Ron / Km
 Plata serviciului de transport se poate face atât la casieria grãdiniþei în timpul programului afiºat la avizier, ºoferului de microbuz, cât ºi la bancã prin ordin de platã cu menþiunea  "taxã transport".
 Se acordã reducere  65% pentru fraþi / surori.
 Aceastã taxã a fost calculatã ºi aprobatã in cadrul Consilului Consultativ ºi orice modificare sau re-calculare se poate face numai de cãtre emitent .