Warning: Use of undefined constant lang - assumed 'lang' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r67627evkb/kiga.ro/includes/menu.inc on line 2

Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r67627evkb/kiga.ro/includes/pagina.inc on line 2

Servicii de trasport

Grădinița Lutherana Germană "Martin Luther", în cadrul departamentului transport, utilizează trei microbuze moderne marcă VW Transporter. Acestea au capacitatea de 8 + 1 locuri . 
Serviciul transport este oferit în limita locurilor disponibile . 
Siguranța copiilor este foarte importantă pentru noi . 
Șoferii au fost atent selectați și sunt foarte bine pregătiți pentru activitatea pe care o desfașoară.
Departamentul de transport a primit de-a lungul activitatii ce o desfașoară un feed-back pozitiv atât de la părinți cat si de la copii.

Tarifele actuale sunt calculate în funcție de distanță, în linie dreaptă de la grădiniță până la domiciliul copilului.

Acestea sunt :
-zona 1) 150-300 ron
-zona 2) 250-500 ron
-zona 3) 350-700 ron
-zona 4) 450-900 ron

 


 Microbuzele pot fi închiriate pentru diferite deplasări, în weekend sau în vacanțele școlare, doar cu șofer, la următoarele  tarife :
-transport in localitate 3 Ron / Km
-transport in afara localității 2,5 Ron / Km
 Plata serviciului de transport se poate face atât la casieria grădiniței în timpul programului afișat la avizier, șoferului de microbuz, cât și la bancă prin ordin de plată cu mențiunea  "taxă transport".
 Se acordă reducere  65% pentru frați / surori.
 Această taxă a fost calculată și aprobată in cadrul Consilului Consultativ și orice modificare sau re-calculare se poate face numai de către emitent .